SharePoint

Ontketen het potentieel van SharePoint

Maak van SharePoint de document- en kennishub van uw bedrijf door deze aan uw behoeften aan te passen en de prestaties te optimaliseren

Belangrijke items die van uw SharePoint een thuisbasis maakt voor documenten en kennis

Hoe Brimit u kan helpen bij het opzetten van een samenwerkingsportaal van de volgende generatie

Evaluatie en advies

Brimit leidt u door SharePoint om de juiste configuratie voor uw bedrijf te vinden.

Ons team gebruikt de best practices van Microsoft om u te helpen bij het creëren van een goede informatiearchitectuur, een efficiënte bestuursstrategie en een uitgebreide roadmap voor het maken van uw next-gen samenwerkingsportaal.

SharePoint maatwerk

SharePoint heeft de beste mogelijkheden voor documentopslag en samenwerking.

Veel organisaties kunnen er echter voor kiezen om verder te gaan dan de kernfunctionaliteit door SharePoint aan te passen aan eerder gevestigde processen of door hun bedrijfsprocessen te transformeren met aangepaste SharePoint-functies

SharePoint integratie

Door SharePoint te verbinden met de belangrijkste systemen, ontstaan eindeloze mogelijkheden om uw dagelijkse routine te vereenvoudigen en uw activiteiten te stroomlijnen. Dankzij integraties kunnen gebruikers in SharePoint blijven in plaats van te schakelen tussen veel systemen, externe gegevens in te voegen om het maken van documenten te versnellen, enz.

Brimit heeft de nodige ervaring om uw huidige software te analyseren, een integratieplan op te stellen en deze correct te implementeren.

SharePoint-migratie

Migratie van verouderde portals naar SharePoint of naar nieuwere versies van het platform helpt hun functies te upgraden, de productiviteit te verhogen en de kosten van de digitale werkplek van een bedrijf te verlagen.

Met Brimit kunt u uw informatiearchitectuur evalueren, migratieblokken identificeren en een uitgebreid migratieplan ontwikkelen dat gegevensverlies en downtime elimineert.

Een connectie voor uw softwareproduct creeeren

Als u een softwareleverancier bent, overweeg dan om uw product uit te breiden met een connector voor SharePoint, een toonaangevend samenwerkingsplatform voor content met 190 miljoen gebruikers. Verwerf een uniek verkoopargument en breid uw klantenbestand uit.

Brimit helpt u te bepalen hoe uw product kan worden geïntegreerd met SharePoint en vervolgens de integratie te implementeren.

Raadpleeg een expert

Andrei Zhurauski
Solution Architect, Microsoft Certified Professional

Laat Brimit u helpen de samenwerking tussen medewerkers en klanten te stroomlijnen met SharePoint

Vertel ons over uw project