Microsoft 365

Ontdek het volledige potentieel van Microsoft 365

Werk effectief samen met collega’s, partners en klanten — vanaf elke locatie en op elk apparaat

Onze aanpak

Beoordeling en advies

Brimit leidt u door het Microsoft 365-ecosysteem om de juiste tools voor uw bedrijf te vinden. 

Ons team maakt gebruik van de best practices van Microsoft om u te helpen bij het creëren van een goede informatiearchitectuur, een efficiënte beheerstrategie en een uitgebreid stappenplan voor een succesvolle digitale transformatie.

Implementatie van Intranet

Een degelijk intranet moet zorgen voor een stabiele, nauwkeurige informatiestroom, medewerkers betrekken en met elkaar in contact brengen, en uw bedrijfsdoelstellingen -en waarden duidelijk weergeven.

Brimit kan van uw intranet een centrale plaats maken voor het creëren, delen en samenwerken aan uw bedrijfsgegevens. 

 

Implementatie van Extranet

Een extranet is een uitbreiding van uw intranet dat de digitale werkplek naar externe mogelijk maakt Dit maakt  de communicatie met meerdere partijen efficiënter.  

Brimit kan helpen bij het bouwen van portalen voor derden, websites voor projectsamenwerkingen en onboardingssystemen.

Automatisering van bedrijfsprocessen

Elke onderneming voert dagelijks honderden bedrijfsactiviteiten uit. Om fouten en vertraging te voorkomen is het essentieel om alle routinetaken te transformeren en te automatiseren. 

Met Brimit kunt u uw interne processen digitaliseren door gebruik te maken van Microsoft 365-tools of een oplossing op maat te bouwen, specifiek afgestemd op uw bedrijfsbehoeften.

Implementatie van Teams

Microsoft Teams is een hub voor teamwerk geworden. Het verbindt werknemers met een schat aan andere applicaties en diensten. 

Brimit kan een goede configuratie en beheerstrategie ontwikkelen en tevens gegevens en een platformbeleid opstellen. We kunnen Teams volledig integreren in uw werkomgeving door out-of-the-box apps en plug-ins mogelijk te maken. Alsook door het implementeren van klantenapps, connectoren en bots.

Migratie

Historisch gezien is migratie een ingewikkelde en uitdagende procedure die veel organisaties ervan weerhoudt om tijdig naar een nieuw platform over te schakelen.

Met Brimit kunt u uw informatiearchitectuur evalueren, migratieblokken identificeren en een uitgebreid migratieplan ontwikkelen dat dataverlies en stilstaan in tijd voorkomt. 

Tools voor het bouwen van uw samenwerkingsportaal

SharePoint is het kernproduct van de Microsoft 365 reeks en biedt een stabiele en veilige oplossing voor document- en gegevensbeheer.

Wat doen we met SharePoint


 
Microsoft Azure is een cloud computing platform voor het ontwikkelen, testen, implementeren en beheren van applicaties en diensten via datacenters beheert door Microsoft.

SharePoint is het kernproduct van de Microsoft 365 reeks en biedt een stabiele en veilige oplossing voor document- en gegevensbeheer.

Wat doen we met SharePoint


 

Raadpleeg een expert

Andrei Zhurauski
Solution Architect, Microsoft Certified Professional

Krijg een efficiënte digitale werkplek met Microsoft 365

Vertel ons over uw project