Software integratie

Profiteer van nieuwe functies door middel van software integratie

Verbind belangrijke tools, integreer oude en nieuwe systemen en maak bedrijfsoperaties efficiënter door software integratie

Software integraties voor het uitbreiden van uw hulpmiddelen

CMS
CRM
CMS stuurt gegevens naar het CRM-systeem om verkoopprocessen te automatiseren. Het CRM-systeem stuurt gegevens naar CMS om de inhoud te personaliseren en zo de marketinginspanningen te verfijnen.
CMS
DAM
Een DAM-systeem kan miljoenen bestanden lokaliseren en organiseren. De integratie van een DAM-systeem in een CMS kan gebruikers ontelbare uren extra werk besparen.
CMS
Content collaboration tool
CMS is goed in het creëren van inhoud, maar niet altijd in mede-auteurschap en het beheer hiervan in real-time. Laat uw redactioneel team zich focussen op inhoud creatie, niet op operationele administratie.
CMS
Order management system
Breid de E-commerce mogelijkheden van een CMS uit. Door een OMS aan te sluiten kunt u orders vastleggen, volgen en uitvoeren via meerdere verkoopkanalen.
Website
Custom search engine
Een aangepaste zoekmachine verbetert de relevantie van de zoekresultaten door rekening te houden met de semantiek van de inhoud van de website. Deze functie verhoogt ook de snelheid van de zoekreactie. 
Website
ERP
Uw ERP-systeem wordt uw enige gegevensbron (afbeeldingen, producten, categorieën, artikelen, enz.) Bestellingen en leads worden automatisch naar het ERP-systeem verstuurd.

Hulpmiddelen die we gebruiken om gescheiden systemen te verbinden

Office Add-ins

Microsoft Office Add-ins koppelen waardevolle inhoud en functies met elkaar en nemen externe gegevens en functies van derden op in Microsoft 365. 
Brimit kan u helpen de mogelijkheden, functionaliteiten en functies van Microsoft 365 uit te breiden. 

Aangepaste integraties

Het is zeer belangrijk om de software van uw dagelijkse bedrijfshandelingen te koppelen om ervoor te zorgen dat uw software uw bedrijf met tastbare resultaten voorziet. Brimit heeft de nodige ervaring om uw huidige software te analyseren, een integratieplan op te stellen en het goed te implementeren. 

Brimit’s ervaring in invoegtoepassingen voor Sitecore en CRM-systemen

Brimit ontwikkelde een invoegtoepassing die Sitecore naadloos verbindt met Salesforce en Dynamics 365. Het stelt marketing, verkoop, service- en supportteams in staat om real-time inzicht te krijgen en het Sitecore contactervaringsprofiel in hun CRM-systeem te beheren. Hierdoor verhoogt de efficiëntie en wordt de totale klantervaring rijper.  

Raadpleeg een expert

Alexey Vershalovich
Solution Architect

Maximaliseer de mogelijkheden van uw software

Vertel ons over uw project