Implementatie verkoop en marketingtool

Verkrijg een set van tools die je meer leads en meer verkoop opbrengen

Help uw team tijdig gepersonaliseerde verkoopvoorstellen af te leveren

Hoe we verkoop- en marketingtools implementeren

1. Ontdekking en strategie

  • We analyseren uw zakelijke behoeften en bieden manieren aan om hierin te voorzien.
  • We werken samen met klanten om tot een digitale strategie te komen die gebruik maakt van de nieuwste technologieën op het gebied van softwareontwikkeling.

2. Haalbaarheid concept en prototypes

  • We stellen een POC (Proof Of Concept) op om te bepalen of een software idee uitvoerbaar is en of de beoogde gebruikers het zullen gebruiken (zie hogerop). 
  • We gebruiken snelle prototypes om ideeën te testen in de markt. Bij het opstellen van deze prototypes wordt er veel aandacht besteed aan samenwerking, visualisatie en gebruiksgemak. 

3. Implementatie verkoop- en marketingtool

  • We maken gebruik van best practices in de branche en marktstudies om uitzonderlijke kwaliteit af te leveren. 
  • Tijdens de implementatie luisteren we aandachtig naar uw feedback om op die manier efficiënte tools aan te reiken, afgestemd op uw behoeften. 

4. Opleiding voor marketing automatisering en personalisatie

  • Onze consultants delen kennis en best practices met uw team om op die manier het meeste uit de nieuwe producten te halen. 
  • We leiden uw team op in gegevensbeheer en implementatie van de marketingstrategie om het potentieel van de beschikbare technologie te maximaliseren. 

Tools die we gebruiken om uw marketing- en verkoopteams te versterken

De Sales Cloud van Salesforce is de nummer één verkoops- automatiseringstool die uw bedrijf sneller en slimmer helpt verkopen.
Salesforce CPQ is een automatiseringstool waarmee u snel en nauwkeurig voorstellen kunt doen voor ingewikkelde deals en terugkerende inkomsten kunt beheren.
Salesforce Marketing Cloud biedt een breed scala aan web- en mobiele marketing tools die uw bedrijf gebruiksklare inzichten geven voor elke actie die door de klant wordt genomen. Met deze tools kunt u ook dynamische webpagina’s met gepersonaliseerde inhoud maken.
salesforce-marketing-cloud
Dynamics 365 combineert software modules voor verkoop, marketing en klantenservice. Blijf binnen de Microsoft-familie en beheer uw klantendatabase, genereer nieuwe leads, ga dialoog aan met uw klanten en los problemen op via de klantenservice.

Raadpleeg een expert

Slava Pautaran
Solution Architect

Maak een positief effect op het resultaat van uw bedrijf

Vertel ons over uw project